Heijmans Uitzendorganisatie
Al sinds 1990 het uitzendbureau

Al sinds 1990 het uitzendbureau

Over ons

Heijmans Uitzendorganisatie b.v. is opgericht in 1993 en heeft sindsdien een gezonde groei doorgemaakt. Volgens de toen bestaande regelwetgeving moest een uitzendorganisatie aan diverse eisen voldoen voordat de vergunning voor het ter beschikkingstellen van arbeidskrachten werd verleend. In 1993 heeft het Centraal Bestuur voor de Arbeidsvoorziening ons de vergunning verleend en hier zijn we nog steeds zeer trots op. Na aanleiding van de gestage groei van de onderneming en de vraag van onze klanten zijn in 1998 de certificaten ISO 9001 en VCU* behaald. Deze certificaten stellen ons in staat om met grote multinationals overeenkomsten af te sluiten, omdat deze kwaliteits-en veiligheids normen standaard zijn voor hun first suppliers.

In 1999 zijn wij als eerste uitzendorganisatie gecertificeerd volgens de VCU norm, Tevens werd in dit jaar het BTR certificaat behaald wat ons in staat stelt om te mogen werken in de risicovolle gebieden van de Railinfra.

In 2009 is ons bedrijf gecertificeerd door ProRail als personeelsteller. Tevens is onze organisatie lid van de NBBU en zijn we gecertificeerd volgends de NEN 4400-1 norm wat garandeert dat u te maken heeft met een betrouwbaar en solide bedrijf.

Per 01 Mei 2016 is de wet DBA van kracht geworden. Om aan te tonen dat we voldoen aan de nieuwe eisen zijn we als een van de eerste bedrijven in Nederland gecertificeerd voor ZZP bemiddelig.

Voor onze werkzaamheden op en rond we Nederlandse spoorwegen is per 01-01-2019 een aanvullende certificering benodigd, de veiligheidsladder trede 3. In november 2018 heeft Heijmans uitzendorganisatie ook deze certificering behaald.

Door onze flexibiliteit, korte lijnen en deskundigheid is onze organisatie in staat om de meest voorkomende vragen over alles wat te maken heeft met arbeid te beantwoorden en op deze manier een betrouwbare en gewaardeerde partner voor u te zijn.

Bovendien is ons team 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor eventuele calamiteiten. Enkele voordelen van inlenen bij onze Uitzendorganisatie zijn b.v. :

 • Geen dure sollicitatie-, selectie- of wervingsprocedures
 • Minimale administratieve belasting door onze wekelijkse overzichten.
 • Geen kosten aan uw salaris en personeelsadministratie, Arbodienst, ziektewetverzekering met eigen risicotermijn en alle hieruit voortvloeiende werkgevers verplichtingen.
 • Geen aansprakelijkheid over afdrachten van belastingen en sociale lasten (de inlenersaansprakelijkheid )
 • Verloning via uitzendorganisatie kan de proeftijd verlengen tot max. 78 weken.
 • Gemotiveerde en vakkundige medewerkers die door een veilige manier van werken uw eigen team kunnen versterken, dat is wat Heijmans Uitzendorganisatie b.v. u biedt. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de meest actuele wetten en regels rondom het arbeidsrecht, zodat we u altijd het juiste advies kunnen geven.
Opschoondag 2024 Gemeente Steenbergen

Opschoondag 2024 Gemeente Steenbergen

Clock 18-03-2024
"Dit is echt de grens opzoeken"

"Dit is echt de grens opzoeken"

Clock 19-01-2024
"Dit is echt de grens opzoeken".
Onze grenswachters komen overal, maar de grens opzoeken is geen routine.
Benieuwd naar deze en/of andere functies op en langs het spoor?
Neem dan contact op met 0167-566617 / info@heijmansuitzendorgansatie.nl
Met een bakje koffie of thee spreken we graag de mogelijkheden met u door!
Fijne feestdagen en alle goeds voor 2024!

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2024!

Clock 21-12-2023

Wat een prachtig 2023 hebben we gehad!

De komende weken nemen we de tijd om samen met onze dierbaren te genieten en vooruit te kijken naar een nieuw jaar met volop ontwikkelingen en kansen.

Graag willen we onze dank uitspreken naar onze medewerkers en leveranciers voor de inzet van afgelopen jaar en in het speciaal de kanjers die de komende periode en tijdens de feestdagen doorwerken op bijvoorbeeld storingsdiensten.

In het geval van calamiteiten of storingen zijn wij 24/7 bereikbaar via 06-54340420.

Fijne feestdagen en alle goeds voor 2024!
Team Heijmans uitzendorganisatie.

Certificaten

 • NCI
 • ProRail
 • Stichting normering arbeid
Heijmans uitzendorganisatie

Aangesloten bij

 • BWR
 • NBBU